Menu
Reacties
Trinidad Cigars: Investeeer in m...
Kamagra: Grote informati...
Links
Zoeken in weblog

Domein check
Check hieronder een domein!
Nieuwe Blog

7 maart 2011

VERANDEREN!!

Herken je dat en ben je ook op zoek naar nieuwe mogelijkheden?

Je kunt op zoek zijn naar iets nieuws: een nieuwe haarkleur, een nieuwe coupe een nieuwe uitdaging. Je garderobe vernieuwen, verrassende kleuren in je kleding toevoegen of je zou graag een metamorfose willen ondergaan en in het nieuw gestoken willen worden?

Of noem het een nieuwe uitdaging. Je bent toe aan vernieuwende ideeŽn.

Mijn uitdaging is het vinden van een professionele kapper/kapster die weet welke kleuren bij mijn persoonlijkheid passen en met vernieuwende ideeŽn komt.  Woensdag ga ik op ontdekkingsreis en stap ik een nieuwe salon binnen en hoop op een verrassend resultaat.

Yes, ik ben toe aan verandering! Jij ook? Op deze blog wil ik graag alle informatie met je delen van nieuwe trends en aanbiedingen. Ik hoop je vaak te mogen ontmoeten op mijn blog.

De agenda met nieuwe data voor de workshops is alweer gevuld, bekijk de mogelijkheden. Heb jezelf ideeŽn laat het mij weten.

De eerste stap van veranderen begint bij jezelf. Stap uit je comfort zone en ontdek alle mogelijkheden en laat je elke dag opnieuw verrassen.

Tot de volgende keer J

kleur-styling | 07-03-2011 13:42 | Link | Comments (0) | Nieuws
Reactie
Naam
*
E-mail
* (wordt niet gepubliceerd)
Website
 
Reactie gegevens bewaren op deze computer.
Type de cijfers op het plaatje over ter controle.
* verplicht


Deze weblog is powered by Argeweb