Menu
Reacties
Trinidad Cigars: Investeeer in m...
Kamagra: Grote informati...
Links
Zoeken in weblog

Domein check
Check hieronder een domein!
Dennennaalden & Kerstsfeer

Van het grijze weer word niemand vrolijk. Hoog tijd voor meer kleur. Het is de tijd van kerstbomen, kerststukjes, kransen en sfeerverlichting. Dit zorgt voor een warm gevoel in de decembermaand.

Gekleurde kerstballen, kerststukjes prikkelen onze zintuigen. De dennennaalden en de geur van eucalyptus heeft een positieve invloed op onze psyche. Ook kleur zet onze zintuigen aan en heeft invloed op ons gemoed. Feitelijk is kleur een trilling, die we zelfs kunnen uitdrukken in hertz. Iedere kleur heeft zijn eigen trilling en dat heeft invloed op de trilling van ons energieveld en op onze psyche. Kies dus tijdens het grijze seizoen bewust meer kleur om je heen.

In je kleding, je huis of kleurrijke kunst aan de muren. Wordt je bewust van de kleuren om je heen en de invloed die dat op je heeft. Duitse wetenschappers hebben ontdekt dat bij mensen met depressie ook letterlijk de kleur uit hun leven verdwijnt. Hoe somberder een persoon zich voelt hoe minder kleuren de ogen doorgeven, zo blijkt. Net gek dus om bewust aan de slag te gaan met kleur om dit extra te stimuleren. Groen geeft bijvoorbeeld rust, ruimte en balans (denk maar aan de natuur) Opwekkende kleuren als geel en oranje doen het ook goed. Zij zorgen voor vreugde, optimisme, blijheid, enthousiasme, gezelligheid en warmte.

Wil je meer weten over de invloed van kleuren? Maak een afspraak voor een advies bij www.kleur-styling.nl

kleur-styling | 12-12-2011 13:35 | Link | Comments (1)
Grote informatie die u hier kwam. Ik heb gelezen over dit onderwerp een week nu voor mijn papieren op school en dank God vond ik het hier in jullie blog. Ik had een geweldige tijd het lezen van deze.
09-02-2012 12:39
Reactie
Naam
*
E-mail
* (wordt niet gepubliceerd)
Website
 
Reactie gegevens bewaren op deze computer.
Type de cijfers op het plaatje over ter controle.
* verplicht


Deze weblog is powered by Argeweb