Menu
Reacties
Trinidad Cigars: Investeeer in m...
Kamagra: Grote informati...
Links
Zoeken in weblog

Domein check
Check hieronder een domein!
In harmonie zijn met ‘het beste in jezelf’

Personal Styling

Zijn wie je werkelijk bent. Ieder persoon heeft verschillende kanten in zich, zo ook verschillende kledingstijlen. Meestal  hebben we niet één duidelijk definieerbare stijl, maar een combinatie van kledingstijlen. Met kleding kun je jezelf tot uitdrukking brengen of een bepaalde kant van jezelf duidelijke profileren.

Eigenheid/Karakter

Vooral vrouwen vergelijken zichzelf vaak met anderen. Vrouwen willen nogal eens perfect zijn. We leven in een tijd waarin het ontzettend belangrijk is om “onszelf” te kunnen zijn. Maar tegelijkertijd proberen veel mensen hun uiterlijk te veranderen en ons tot de ideale mens te maken. Jammer want als je van jezelf houdt dan straal je dat  uit en zie je er vanzelf goed uit. Terwijl de meeste mannen wel kunnen leven met een “onvolmaaktheid” aan hun lijf.

Je ware IK

Diep in jou is alles perfect. Diep in jou bevindt zich de JIJ zoals je bedoeld was. Je ware IK – zit altijd in jou. Iedereen heeft een ‘ware ik’. Iedereen!

Je ware IK kan worden opgesloten. Maar het kan nooit helemaal worden gedoofd. Het verlangen naar je Ware IK is er altijd. Dit verlangen bevindt zich in het diepste innerlijk van iedereen. Dat geeft hoop. En jij? Weet jij precies wanneer je in contact staat met je Ware IK?

Veranderen die je niet van de ene op de andere dag. Daarom is een advies bij Kleur-Styling  een unieke ontdekkingsreis, waarin we op zoek gaan naar jouw kwaliteiten. Een Imago traject biedt de mogelijkheid om je uiterlijke presentatie stap-voor-stap af te stemmen op je gewenste, ‘bedrijfs’ imago en persoonlijke eigen stijl.

Het geeft je handvatten waarmee je in elke situatie op de juiste manier kunt presenteren. In harmonie zijn met ‘het beste in jezelf’

www.kleur-styling.nl
kleur-styling | 24-01-2012 16:16 | Link | Comments (0)
Reactie
Naam
*
E-mail
* (wordt niet gepubliceerd)
Website
 
Reactie gegevens bewaren op deze computer.
Type de cijfers op het plaatje over ter controle.
* verplicht


Deze weblog is powered by Argeweb