Ben je op zoek naar een eigen stijl, dan bent je bij Kleur-Styling aan het juiste adres.


Kleur-Styling inspireert en motiveert om het beste uit jezelf te halen. Hoe? Door een kledingscan van je huidige garderobe te maken, wordt je meer bewust wat je uitstraalt. De passie en enthousiasme van dit advies, geeft je een andere kijk op je uitstraling & presentatie. Dit geeft een ’boost’ om tot verandering te komen.
Teamuitje | Styling advies voor bedrijven

Kleur-Styling houdt op verzoek van de klant spreekuur op locatie bij de opdrachtgever. Deze spreekuren vinden plaats op vooraf bepaalde tijden. Deze spreekuren bieden de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de eerste indruk.

Is de eerste indruk de beste? Waarom valt je wel of juist niet op bij iemand? Hoe zorg je ervoor dat jezelf goed voor de dag komt bij een eerste afspraak? Welke styling past het beste bij mijn functie/persoonlijkheid? Welke kleuren ondersteunen mij?

Doelgroep
Secretaresses/Receptionistes, Maatschappelijk Werkers & klantendagen voor Modewinkels, Teamuitje.

Afhankelijk van uw vragen kunnen wij u direct advies geven danwel verdere afspraken maken over het te volgen van een training.Training Laat zien wie je bent

Het doel van deze training is bewustwording van uw persoonlijke uitstraling.

  • De medewerkers leren hoe ze helder non-verbaal kunnen communiceren met kleur en kleding.
  • De medewerkers zijn zich bewust van lichaamshouding & presentatie.
  • De medewerkers weten welke kleuren de uitstraling versterken.

2 dagdelen | prijs op aanvraag


Reactie: Peter, senior advisor Ministerie van BZK

De timing van de workshop was perfect. Het onderwerp "hoe kom je over" was een groot succes. Het is dan ook diverse malen besproken geweest deze week. Het is leuk om te zien dat medewerkers meer op elkaar en op zich zelf gaan letten. Dank voor je inbreng. Ik heb alleen maar leuke reacties terug ontvangen zowel op het onderwerp als op de presentatie.

Reactie: Anneke, Provincie Flevoland

Ingrid, bedankt voor de twee gezellige personeelsavonden! Omdat het enthousiasme erg groot was en de groep anders te groot werd, heb je twee erg leuke en leerzame avonden op locatie bij ons verzorgd. Toen ik achteraf hoorde: "Wat leuk, zo leer ik mijn collega's ook eens van een andere kant kennen!" wist ik dat het zeer geslaagde workshops zijn geweest.

Reactie: Kim, Secretaresse Siemens

Vandaag, secretaressedag, een workshop gehad met collega secretaresses. Het was erg leuk. Ingrid gaf een overtuigende analyse en goede opbouwende adviezen. Al met al, een zeer geslaagde dag.


Tip: geef een cadeaubon bij een afscheid, verjaardag, jubileum of secretaressedag!

Een cadeaubon is leuk om te geven en nog leuker om te krijgen!


IK Kleur-Styling 06-36 1770 94  info@kleur-styling.nl