Dit ben IK, Ingrid Kiezebrink

Ik ben, dus ik creëer.

Mijn naam is Ingrid Kiezebrink, Imago Coach. In 2006 heb ik IK Kleur-Styling opgericht. Mijn missie is om jou te laten stralen! Dit gaat verder dan de buitenkant. Ik ga met je in gesprek om te ontdekken wie je bent, waar je voor staat en wat je wilt uitstralen naar de mensen om je heen. Ik geef je waardevolle tips waarmee jij de juiste balans kunt vinden tussen stijl, vorm en kleur. Je zult steviger in je schoenen staan, een positiever zelfbeeld ontwikkelen en… stralen! Ik kijk uit naar je reactie op mijn persoonlijk advies.

Trainingen en opleidingen
> Imago styling advies 4 seizoenen
> Training 6 seizoenen
> Kleurenleer & psychologie 10 seizoenen
> Carla Mathis | The triumph of individual style
> Kleur & Spiegelogie
> Aura – Soma
> Analytische Psychologie Jung
> Color Coaching
> Wielwerk Coaching

Uitdaging
Voor mij is elke workshop, elke sessie een prachtige uitdaging om het beste in jou naar boven te halen.
Graag help ik je bij het creëren van jouw eigen, unieke stijl!

Meer weten?
Neem gerust contact met me op voor een persoonlijk advies.

Ingrid Kiezebrink Imago Stylist kleur- en kledingadvies