Kleur Styling

Ben jij tevreden met wie je bent? Of ben je stiekem wel eens jaloers op je vriendinnen of collega’s.

Wees blij met wie je bent. Stop met vergelijken, kijk niet op naar anderen en accepteer dat niemand perfect is – ook jij niet.

We herkennen het vast allemaal. Op het moment dat jezelf niet lekker in je vel zit dan lijkt het wel dat anderen volop van het leven genieten.

Ze zien er in jouw ogen altijd geweldig uit, ze zijn altijd vrolijk, hebben meer geduld, doen leuke dingen en doen wat ze moeten doen zonder te klagen. Hoe krijgen ze het toch voor elkaar?

Maar klopt dat beeld wel met de werkelijkheid? Je ziet deze vrouwen op het moment dat ze lekker in hun vel zitten. Of ze blijven glimlachen terwijl ze in werkelijkheid verdrietig zijn. Van hun kwetsbare kant laten ze ondertussen weinig zien. Dat is waarom jij denkt dat ze gelukkig zijn. Ze lijken gelukkig omdat ze blijven glimlachen. Maar achter die glimlach zijn soms ook angsten, twijfels en boosheid verstopt die jij niet ziet.

Nee, denk niet dat een ander sterker, beter, knapper, slimmer, leuker, geduldiger en sterker is dan jij. Nee! Kijk naar jezelf en besef dat JIJ die mooie vrouw bent.

Ontdek jouw eigen talenten en leer om van jezelf te houden, ondanks je fouten en zwakke kanten. Wees trots op wie je bent en creëer je eigen geluk.

Maar het allerbelangrijkste. twijfel niet aan jezelf. Juist door in jezelf te geloven, kun je veel bereiken in het leven. Dus accepteer jezelf en kleur je eigen leven