Kleur Styling

Feeling Good

Ervaar hoe je sterker in je IK kracht komt te staan.

Ben jij gelukkig met jouw leven? Of heb je vaak de gedachte dat het leven beter, sneller, leuker moet zijn.

Belemmerende overtuigingen kunnen je heel lang dwars zitten, hoe zou het voor je zijn als je zicht krijgt in waar je nu in vastloopt en ontdekt wat je nodig hebt om dit te doorbreken? Ik werk vanuit de Wielwerkmethode , een unieke methode die goed aansluit op de vier seizoenen. Samen kijken we terug naar die momenten waar je vastloopt en waar dit is ontstaan. Je gaat als het ware, vanuit een volwassen blik, opnieuw leren kijken. Dit alles geeft je inzichten, waarbij je nieuwe ” helpende” overtuigingen kunt maken, zodat  er een nieuw proces op gang kan komen. En het mooie is … groei volgt vanzélf nadat nieuwe inzichten zijn verworven… en dat geeft je leven zeker weer kleur.

Ik help je graag op weg om dichterbij jezelf te komen.Is dit voor jou herkenbaar en heb je de behoefte om je eigen gedachten eens onder de loep te nemen? Maak dan gebruik van onderstaand aanbod.

Duur

1 tot 1 1/2 uur

Waar

In onze studio in Almere, via ZOOM of buiten in de natuur.

Tarief

€ 75,- per sessie.

Kennismaking

De eerste kennismakingssessie krijg je van mij cadeau.

Vraag nu een reservering aan

Heb je interesse?
Vul het formulier zo volledig mogelijk in.

Wij werken o.a. voor:

OVER INGRID

Als Imago Stylist help ik je om de juiste balans te vinden tussen stijl, vorm en kleur. Het mooiste is om jezelf te kunnen onderscheiden en dichterbij je eigen ‘IK’ te komen. Laat je inspireren door het uitgebreide aanbod en de leuke workshops. Van een krachtig zelfbeeld ga je stralen!

CONTACTGEGEVENS

Kleur Styling
Jeroen Boschplantsoen 75
1318 HC Almere
Mobiel: 06-36177094
E-mail: ingrid@kleur-styling.nl