Kleur Styling

Kleur- & kledingadvies

Het draait om jou, jij bent het middelpunt!

In een 1-op-1 sessie van een dagdeel geef ik je kleuradvies over je kleding en inzicht in de kleuren en kleding die je beter kunt vermijden. Je komt erachter welk figuurtype je bent en hoe jouw lichaamsvormen het beste tot hun recht komen.

Compleet advies

Het unieke van een persoonlijk advies is dat alle aandacht enkel en alleen naar jou uitgaat. Je ontvangt een kleurenanalyse, stylingadvies, figuurscan, make-up tips op basis van koel/warm principe, een stylingboek én een kleurenkaart.

Duur

1 dagdeel

Waar

Onze voorkeur is in de studio in Almere. Buiten Almere brengen wij ook een reis/onkostenvergoeding in rekening à 0,28 cent per kilometer.

Tarief

Het complete plaatje is € 199,-.
Alleen een kleur- of stijladvies is ook mogelijk, de kosten daarvan zijn € 125,-.

Vraag nu een reservering aan

Heb je interesse?
Vul het formulier zo volledig mogelijk in.

Samen met een vriendin een kleur- & kledingadvies gehad van Ingrid. Het was heel leerzaam, interessant en gezellig. Ingrid getuigde van professionaliteit en wist het ontspannen te houden. Bovendien erg gastvrij ontvangen.

En zoals bij zoveel leuke dingen: altijd tijd tekort! Dank en complimenten aan het adres van Ingrid!

Paula

Wij werken o.a. voor:

OVER INGRID

Als Imago Stylist help ik je om de juiste balans te vinden tussen stijl, vorm en kleur. Het mooiste is om jezelf te kunnen onderscheiden en dichterbij je eigen ‘IK’ te komen. Laat je inspireren door het uitgebreide aanbod en de leuke workshops. Van een krachtig zelfbeeld ga je stralen!

CONTACTGEGEVENS

Kleur Styling
Jeroen Boschplantsoen 75
1318 HC Almere
Mobiel: 06-36177094
E-mail: ingrid@kleur-styling.nl