Kleur Styling

Gunfactor

Tijdens deze training staan jouw communicatiestijl én die van de ander centraal.

Herken je dit; je ontmoet iemand en spontaan is er een klik? Jullie delen dezelfde interesses en het gesprek loopt als vanzelf.
Het kan ook anders gaan. Een ontmoeting loopt stroef en het lijkt alsof de ander van Mars komt, terwijl jij op Venus woont.

Meer bereiken

Aan de hand van vier hoofdstijlen is het gedrag van mensen in te delen. De training ‘Gunfactor’ laat je kennismaken met je eigen communicatiestijl. Je leert jezelf beter kennen, maar doorziet ook de stijl van de ander. Zo kun je veel klantgerichter werken, je gunfactor verhogen en meer voor elkaar krijgen. Ideaal voor mannen en vrouwen in een zakelijke setting.

Duur

1 dagdeel

Waar

Op locatie

Tarief

Op aanvraag (afhankelijk van aantal personen).

Vraag nu een offerte aan

Heb je interesse?
Vul het formulier zo volledig mogelijk in.

Ingrid, weet de perfecte combinaties te maken van de kleding die je al in de kast hebt liggen! Nieuwe, spannende, aparte, casual en feestelijke combinaties!

Tussendoor krijg je ook nog veel advies over wat er eventueel nog aangeschaft moet worden zodat je allerlei nieuwe combinaties kan maken. Absolute aanrader!”

Marlijn

Wij werken o.a. voor:

OVER INGRID

Als Imago Stylist help ik je om de juiste balans te vinden tussen stijl, vorm en kleur. Het mooiste is om jezelf te kunnen onderscheiden en dichterbij je eigen ‘IK’ te komen. Laat je inspireren door het uitgebreide aanbod en de leuke workshops. Van een krachtig zelfbeeld ga je stralen!

CONTACTGEGEVENS

Kleur Styling
Jeroen Boschplantsoen 75
1318 HC Almere
Mobiel: 06-36177094
E-mail: ingrid@kleur-styling.nl