Kleur Styling

Is jouw garderobe toe aan een flinke schoonmaak? Lees dan snel verder en ik geef je tips over alles wat je wel of niet kunt dragen deze zomer.

1. Musthaves

Dit seizoen zie je veel bloemenprints en ook strepen zijn favoriet. Combineer prints ook met elkaar en durf te experimenteren.

Franjes, metallic schoenen, broderie zijn items waar je niet om heen kunt deze zomer. Fris zomergeel en ook panterprints zijn een musthave. Een vrolijke en opvallende stijl waar je vrolijk van wordt.

2. Aan de slag

Zorg dat je weet wat je nodig hebt, vóórdat je gaat shoppen. In de winkel laat je je snel verleiden en om dat te voorkomen ga je eerst je garderobe op orde brengen en opruimen.

3. mix & match

Draag kleding van meerdere merken, zo voorkom je dat iemand hetzelfde setje als jou draagt. Om uniek te zijn geloof ik dat iedereen een eigen stijl heeft. Ga op zoek naar items die echt bij jouw passen en jou laten stralen.

4. De kunst van het weglaten

Doseer je outfit met de perfecte accessoires. Begin met de schoenen, een tas en je jas. Daarna komen de oorbellen, ketting en/of je sjaal. Het is de kunst van het weglaten. Ga niet voor én opvallende oorbellen, én een opvallende ketting.

Een eigen stijl ontwikkel je door een goed zelfbeeld én door te proberen.

5. Miskopen

Kleding moet je juist mooier maken. De grootste valkuil is iets kopen, waarvan je zegt: ik heb er vast thuis wel iets bij waar ik het mee kan combineren. Het is een koopje!

Thuis blijft het in je kast liggen 🙁

Soms wil je iets hebben, terwijl het gewoon niet bij je persoonlijkheid past. Maak een moodboard en vertaal de trend naar jezelf. Wat zie je veel voorbij komen op je moodboard, welke kleuren gebruik je graag. Een moodboard geeft je stemming weer en laat zien waar jij blij van wordt.

Tip: reserveer een Vrouw-zijn of Looking Good arrangement en geef jezelf (en en je vriendin) dit cadeau.

Geef een reactie