Kleur Styling

Ben jij happy met jouw figuur? Immers als jij blij wordt van je spiegelbeeld dan zul je niet anders kunnen dan stralen!! Jouw figuur is uniek dat vraagt om een eigen kledingstijl.

Lezen jullie in de Libelle ook de rubriek 7 jaar jonger?

Wat mij opvalt is dat de dame in kwestie zich vaak doorsnee kleedt en toe is aan verandering. Wil jij ook 7 jaar jonger lijken? Ontdek dan wat jij nodig hebt , want met de juiste kledingtips komt jouw lichaam beter tot z’n recht.

Met de feestmaand in het vooruitzicht stel ik voor dat je jezelf verwend met een advies, zodat je in 2017 zelf het verschil maakt. Zullen we dat afspreken?

Mocht je eerst zelf aan de slag willen, lees dan snel verder.

Bij kleding waar jij je comfortabel en happy in voelt zul je meer zichtbaar zijn voor de ander. De juiste kleuren en styling maken je mooier. Kies bv voor een mix van vrouwelijk/stoer. Een jeans met enkellaars combineer je met een blouse en colbert jas. Draag een sjaal als extra accent om het geheel een eigen touch te geven.

Heb je meer rondingen (A-figuur of 8 figuur) dan is heb belangrijk om soepele stoffen te kiezen bij het bovenlichaam. Anders lijkt het lichaam te massief. De benen laat je juist opvallen door een broek met coatlaag te dragen. Of kies voor een rok boven de knie voor een vrouwelijke uitstraling.

Bij een Peer type is het goed om de aandacht naar de schouders te verleggen. Dit kun je doen door het dragen van een vest of colbert jasje. Een sjaal of ketting zorgt ervoor dat je de aandacht verlegd naar de bovenkant van het lichaam.

Ben je benieuwd welk kledingstuk in jouw kast ontbreekt?

Tip: reserveer een advies, zodat jij weet wat je nodig hebt om beter tot je recht te komen.

Geef een reactie