Kleur Styling

In de winkel hangt inmiddels de nieuwe najaarscollectie. Mooie najaarskleuren vullen de etalage en de één wordt daar super enthousiast van en de ander kijkt moedeloos de winkel rond en denkt hoe pak ik het dit jaar aan.

Herken jij je in het verhaal van Judith?

Judith wil graag een nieuwe stijl en gaat volle goede moed een dagje shoppen. Bij binnenkomst in de winkel pakt ze elke keer een kledingstuk uit de rekken dat verdacht veel lijkt op wat ze al in haar kast heeft hangen. Ze wil iets nieuws, iets leuks, iets totaal anders…

In het pashokje aangekomen gaat ze enthousiast de kleding passen en merkt ze dat de kleding niet past bij haar figuur. Haar buik lijkt veel dikker in de blouses die ze heeft uitgekozen. Als ze die leuke skinny broek heeft aangedaan ziet ze in de spiegel dat haar bovenbenen er wel heel strak in zitten.

Met een diepe zucht geef ze de kleding terug aan de verkoopster en mompelt dat ze nog even verder gaat kijken. Hmmm … en nu?

Dit is dus het moment om een stylingcoach in te schakelen. Samen ga je op zoek naar de kleuren en de stijl die jou laten stralen. Je krijgt tips wat er bij jouw figuur past. Er worden leuke (kleur/kleding) combinaties gemaakt, zodat je met enkele basisstukken steeds een andere look creëert.

Ontdek hoe jij je slanker, vrouwelijker, trendy of casual kunt kleden, zodat je iedere dag met een glimlach voor je kast staat 

We kunnen samen gaan shoppen om je kledingkast te vullen met kleding die je mooier maakt en waar jij je zelfverzekerd in voelt.

Wedden dat je daar blij van wordt…..

ps…woon je in Noord-Holland? Meld je dan aan voor de gratis trendlezing en stylingavonden via Intercity Boutiques. En in Rijssen geeft Kleur-Styling op donderdag 6 oktober speed styling sessies bij Wessels Mode.

Geef een reactie