Menu
Reacties
Trinidad Cigars: Investeeer in m...
Kamagra: Grote informati...
Links
Zoeken in weblog

Domein check
Check hieronder een domein!
Garderobe Advies, zonder richting geen focus!

Garderobe Advies, zonder richting geen focus!

Iedereen wil graag een garderobeadvies, maar toch blijkt maar weer dat het ook wel spannend is om een styliste in te huren, die jouw kleding gaat bekijken.

Op TV ziet het er interessant uit en mijn klant wil graag het avontuur aangaan om meer inzicht in haar garderobe te krijgen, met het verzoek om meer combinatie mogelijkheden te willen hebben.

Mijn 1e vraag is dan ook: welke stijl van kleding spreekt je aan, en waarom? En wat wil je uitstralen? Tsja..dat blijkt toch nog wel moeilijk om uit te leggen. Het antwoord is vaak: als het maar lekker zit en gemakkelijk te combineren is en niet teveel opvalt.

Als de kast bekeken wordt en de kleding gepast mag worden, blijkt dit veelal te groot en onopvallend te zijn. We zijn goed in het bewaren van kleding, voor het geval het nog eens van pas zal komen :-)

We gaan op zoek naar de basiskleuren en dan gaan we dit aanvullen met persoonlijke details. Dit wordt gebruikt in de top en accentkleuren. Door de kleur en stofkeuze kun je jezelf laten zien! Het hele plaatje wordt compleet door de styling van je schoenen/laarzen en je tas en extra accessoires.

Zo creeer je talloze combinatiemogelijkheden en wordt het een feest om te shoppen in je eigen garderobekast!

Uurtarief Ä 60,-

Voordeel: Veel combinatiemogelijkheden, overzicht en ruimte in je kledingkast en een persoonlijke garderobe die bij je aansluit.

kleur-styling | 13-04-2011 11:39 | Link | Comments (0)
Reactie
Naam
*
E-mail
* (wordt niet gepubliceerd)
Website
 
Reactie gegevens bewaren op deze computer.
Type de cijfers op het plaatje over ter controle.
* verplicht


Deze weblog is powered by Argeweb